Kurser för MLIV-programmet och kull H20
Masterutbildning i livsmedelsteknik och nutrition ◄ H20
Årskurs 1, läsåret 2020/21 (obligatoriska kurser)
Kurskod | Poäng | Nivå | LUt | Språk | Kursnamn | Fotnot | Länkar | 20/21 lp1 |
20/21 lp2 |
20/21 lp3 |
20/21 lp4 |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
KLGN30 | 7,5 | A | X | E | Livsmedelskemi och nutrition | KS KE U W T | 1 | |||||
KMBF05 | 7,5 | G2 | X | E | Livsmedelsmikrobiologi | KS KE U W T | 1 | |||||
KLGN20 | 7,5 | A | X | E | Livsmedelsteknik | KS KE U W T | 2 | |||||
KLGN25 | 7,5 | A | X | E | Livsmedelsteknologi för formulering | KS KE U W T | 3 | |||||
KLGN15 | 7,5 | A | X | E1 | Livsmedelsindustrins relation till samhälle och konsument | KS KE U W T | 4 |
Årskurs 1, läsåret 2020/21 (alternativobligatoriska kurser)
Kurskod | Poäng | Nivå | LUt | Språk | Kursnamn | Fotnot | Länkar | 20/21 lp1 |
20/21 lp2 |
20/21 lp3 |
20/21 lp4 |
|
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FMIF20 | 7,5 | G2 | X | E | Miljöfrågor i ett internationellt perspektiv | X | KS KE U W T | 1 | 2 | |||
KBKN01 | 7,5 | A | X | E1 | Enzymteknologi | X | KS KE U W T | 2 | ||||
KLGN01 | 7,5 | A | X | E | Probiotika | X | KS KE U W T | 2 | ||||
KMBF10 | 7,5 | G2 | X | E | Kvalitet och produktsäkerhet | X | KS KE U W T | 3 | ||||
KIIF01 | 7,5 | G2 | X | E1 | Industriellt miljöarbete | X | KS KE U W T | 4 | ||||
KFKN05 | 7,5 | A | X | E1 | Yt- och kolloidkemi | X | KS KE U W T | 4 |
FMIF20 Miljöfrågor i ett internationellt perspektiv: Minst en av kurserna FMIF20, KIIF01 eller KMBF10 måste ingå i examen för antagna fr o m kull H19 och senare.
KBKN01 Enzymteknologi: Minst en av kurserna KBKN01, KFKN05 eller KLGN01 måste ingå i examen för antagna fr o m kull H14 och senare.
KLGN01 Probiotika: Minst en av kurserna KBKN01, KFKN05 eller KLGN01 måste ingå i examen för antagna fr o m kull H14 och senare.
KMBF10 Kvalitet och produktsäkerhet: Minst en av kurserna FMIF20, KIIF01 eller KMBF10 måste ingå i examen för antagna fr o m kull H19 och senare.
Valfria kurser - MLIV
Kurskod | Poäng | Nivå | Ingår i åk | Fr. åk | LUt | Språk | Kursnamn | Fotnot | Länkar | lp1 | lp2 | lp3 | lp4 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
KASN45 | 7,5 | A | 1 | 1 | X | E1 | Avancerad analytisk kemi | KS KE U T | 2 | |||||
MTTN35 | 7,5 | A | 1 | 1 | X | E | Förpackningslogistik | KS KE U W T | 2 | |||||
MTTN56 | 7,5 | A | 1 | 1 | X | E | Förpackningsmaterial, fördjupning | KS KE U W T | 2 | |||||
KBTF10 | 7,5 | G2 | 1 | 1 | X | E | Miljöbioteknik | KS KE U W T | 2 | |||||
KBTN01 | 7,5 | A | 1 | 1 | X | E | Bioanalys | KS KE U W T | 3 | |||||
BLTF01 | 7,5 | G2 | 1 | 1 | X | E1 | Enhetsoperationer för bioteknik- och livsmedelsindustrin | KS KE U W T | 3 | |||||
KBTF05 | 7,5 | G2 | 1 | 1 | X | E | Grön kemi och bioteknik | KS KE U W T | 3 | |||||
MMVF05 | 7,5 | G2 | 1 | 1 | X | E | Värmeöverföring | KS KE U W T | 3 | |||||
FMSF65 | 7,5 | G2 | 1 | 1 | X | E | Försöksplanering | KS KE U W T | 4 | |||||
KLGN55 | 7,5 | A | 1 | 1 | X | E | Livsmedel och kost - Fysiologiska effekter och konsekvenser | X | KS KE U W T | Periodiserad |
KLGN55 Livsmedel och kost - Fysiologiska effekter och konsekvenser: Kursen ges vartannat läsår och ges nästa gång läsåret 2021/22 i läsperiod 1.