Kurser för YL-programmet och kull H19
Livsmedelsteknisk högskoleutbildning ◄ H19 ►
Årskurs 1, läsåret 2019/20 (obligatoriska kurser)
Kurskod | Poäng | Nivå | LUt | Språk | Kursnamn | Fotnot | Länkar | 19/20 lp1 |
19/20 lp2 |
19/20 lp3 |
19/20 lp4 |
|||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
F | O | L | H | S | F | O | L | H | S | F | O | L | H | S | F | O | L | H | S | |||||||||
YTHA71 | 7,5 | G1 | - | S | Livsmedelskemi I | X | KS KE U W T | 48 | 40 | 16 | 2 | 94 | ||||||||||||||||
YTHA73 | 7,5 | G1 | - | S | Livsmedlens mikrobiologiska grunder | X | KS KE U W T | 40 | 20 | 30 | 2 | 108 | ||||||||||||||||
YTHA10 | 7,5 | G1 | - | S | Livsmedelskedjans förutsättningar | X | KS KE U W T | 24 | 20 | 0 | 6 | 150 | ||||||||||||||||
YTHA30 | 7,5 | G1 | - | S | Livsmedelsteknik I - Värmelära | X | KS KE U W T | 30 | 20 | 20 | 3 | 127 | ||||||||||||||||
YTHA68 | 7,5 | G1 | - | S | Livsmedlens mikrobiologiska kvalitet | X | KS KE U W T | 46 | 20 | 30 | 2 | 102 | ||||||||||||||||
YTHA66 | 7,5 | G1 | - | S | Livsmedlens näringsmässiga grunder | X | KS KE U W T | 30 | 20 | 15 | 2 | 133 | ||||||||||||||||
YTHA76 | 7,5 | G1 | - | S | Livsmedelskemi II | X | KS KE U W T | 40 | 40 | 16 | 2 | 102 | ||||||||||||||||
YTHA40 | 7,5 | G1 | - | S | Vegetabiliska livsmedel | X | KS KE U W T | 24 | 20 | 16 | 3 | 137 |
YTHA71 Livsmedelskemi I: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
YTHA73 Livsmedlens mikrobiologiska grunder: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
YTHA10 Livsmedelskedjans förutsättningar: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
YTHA30 Livsmedelsteknik I - Värmelära: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
YTHA68 Livsmedlens mikrobiologiska kvalitet: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
YTHA66 Livsmedlens näringsmässiga grunder: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
YTHA76 Livsmedelskemi II: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
YTHA40 Vegetabiliska livsmedel: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
Årskurs 2, läsåret 2020/21 (obligatoriska kurser)
Kurskod | Poäng | Nivå | LUt | Språk | Kursnamn | Fotnot | Länkar | 20/21 lp1 |
20/21 lp2 |
20/21 lp3 |
20/21 lp4 |
|||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
F | O | L | H | S | F | O | L | H | S | F | O | L | H | S | F | O | L | H | S | |||||||||
YTHF10 | 7,5 | G2 | - | S | Livsmedelsteknik II - Processteknik | X | KS KE U W T | 42 | 18 | 7 | 8 | 100 | ||||||||||||||||
YTHA60 | 7,5 | G1 | - | S | Metodik | X | KS KE U W T | 10 | 40 | 40 | 3 | 100 | ||||||||||||||||
YTHA45 | 7,5 | G1 | - | S | Animaliska livsmedel | X | KS KE U W T | 24 | 20 | 16 | 3 | 137 | ||||||||||||||||
YTHF05 | 7,5 | G2 | - | S | Näringslära II | X | KS KE U W T | 40 | 60 | 0 | 3 | 100 | ||||||||||||||||
YTHA55 | 7,5 | G1 | - | S | Produktionsplanering och ledarrollen | X | KS KE U W T | 20 | 50 | 0 | 4 | 125 | ||||||||||||||||
YTHA50 | 7,5 | G1 | - | S | Produktutveckling - förpackat och klart | X | KS KE U W T | 30 | 0 | 30 | 3 | 130 |
YTHF10 Livsmedelsteknik II - Processteknik: Kursen ges vartannat läsår och ges 2020/21, 2022/23.
YTHA60 Metodik: Kursen ges vartannat läsår och ges 2020/21, 2022/23.
YTHA45 Animaliska livsmedel: Kursen ges vartannat läsår och ges 2020/21, 2022/23.
YTHF05 Näringslära II: Kursen ges vartannat läsår och ges 2020/21, 2022/23.
YTHA55 Produktionsplanering och ledarrollen: Kursen ges vartannat läsår och ges 2020/21, 2022/23.
YTHA50 Produktutveckling - förpackat och klart: Kursen ges vartannat läsår och ges 2020/21, 2022/23.
Examensarbeten - YL
Listan innehåller de examensarbeteskurser som ingår i YL-programmet.
Kurskod | Poäng | Kursnamn | Länkar |
---|---|---|---|
YTHL01 | 15 | Examensarbete för högskoleexamen i livsmedelsteknik | KS KE U W |
YTHL01 Examensarbete för högskoleexamen i livsmedelsteknik: Kursen ges vartannat läsår och ges 2020/21, 2022/23.