Kurser 2019/20 - Inst f livsmedelsteknik
◄ 19/20 ►
Livsmedelsteknologi
Kurskod | Poäng | Nivå | Program | LUt | Språk | Kursnamn | Fotnot | Länkar | 19/20 lp1 |
19/20 lp2 |
19/20 lp3 |
19/20 lp4 |
|||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
F | O | L | H | S | F | O | L | H | S | F | O | L | H | S | F | O | L | H | S | ||||||||||
KLGN10 | 7,5 | A | K | - | S | Kemometri - försöksplanering och multivariat analys | KS KE U W T | 14 | 0 | 21 | 0 | 120 | |||||||||||||||||
KLGN10 | B, N | 14 | 0 | 21 | 0 | 120 | |||||||||||||||||||||||
KLGN35 | 7,5 | A | B, K, N | X | E | Läkemedelsformulering | KS KE U W T | 28 | 20 | 25 | 0 | 150 | |||||||||||||||||
YTHA71 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Livsmedelskemi I | X | KS KE U W T | 48 | 40 | 16 | 2 | 94 | ||||||||||||||||
KLGN30 | 7,5 | A | B, MLIV | X | E | Livsmedelskemi och nutrition | KS KE U W T | 34 | 14 | 16 | 0 | 150 | |||||||||||||||||
YTHA35 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Livsmedelsteknik II - Processteknik | X | KS KE U W T | Periodiserad | ||||||||||||||||||||
YTHA73 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Livsmedlens mikrobiologiska grunder | X | KS KE U W T | 40 | 20 | 30 | 2 | 108 | ||||||||||||||||
KLTF05 | 7,5 | G2 | B, K | - | E1 | Mejeriprocesser | KS KE U W T | 60 | 0 | 40 | 0 | 100 | |||||||||||||||||
YTHA60 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Metodik | X | KS KE U W T | Periodiserad | ||||||||||||||||||||
KLGN50 | 15 | A | B, MLIV | X | E | Projekt: Utveckling av livsmedelsprodukter | KS KE U T | 20 | 6 | 30 | 7 | 150 | 8 | 0 | 30 | 7 | 150 | ||||||||||||
YTHA45 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Animaliska livsmedel | X | KS KE U W T | Periodiserad | ||||||||||||||||||||
YTHA10 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Livsmedelskedjans förutsättningar | X | KS KE U W T | 24 | 20 | 0 | 6 | 150 | ||||||||||||||||
KLGN20 | 7,5 | A | B, K, MLIV | X | E | Livsmedelsteknik | KS KE U W T | 28 | 28 | 16 | 0 | 100 | |||||||||||||||||
YTHA30 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Livsmedelsteknik I - Värmelära | X | KS KE U W T | 30 | 20 | 20 | 3 | 127 | ||||||||||||||||
YTHF05 | 7,5 | G2 | YL | - | S | Näringslära II | X | KS KE U W T | Periodiserad | ||||||||||||||||||||
KLGN01 | 7,5 | A | B, MBIO, MLIV | X | E | Probiotika | X | KS KE U W T | 22 | 20 | 20 | 0 | 140 | ||||||||||||||||
BLTF01 | 7,5 | G2 | B, K, MLIV | X | E1 | Enhetsoperationer för bioteknik- och livsmedelsindustrin | KS KE U W T | 10 | 14 | 40 | 7 | 90 | |||||||||||||||||
KLGN25 | 7,5 | A | B, MLIV | X | E | Livsmedelsteknologi för formulering | KS KE U W T | 30 | 20 | 16 | 0 | 0 | |||||||||||||||||
YTHA68 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Livsmedlens mikrobiologiska kvalitet | X | KS KE U W T | 46 | 20 | 30 | 2 | 102 | ||||||||||||||||
YTHA66 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Livsmedlens näringsmässiga grunder | X | KS KE U W T | 30 | 20 | 15 | 2 | 133 | ||||||||||||||||
YTHA55 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Produktionsplanering och ledarrollen | X | KS KE U W T | Periodiserad | ||||||||||||||||||||
YTHA50 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Produktutveckling - förpackat och klart | X | KS KE U W T | Periodiserad | ||||||||||||||||||||
KLGN55 | 7,5 | A | B, MLIV | X | E | Livsmedel och kost - Fysiologiska effekter och konsekvenser | KS KE U W T | 36 | 16 | 0 | 0 | 148 | |||||||||||||||||
KLGN15 | 7,5 | A | B, MLIV | X | E1 | Livsmedelsindustrins relation till samhälle och konsument | KS KE U W T | 20 | 20 | 10 | 0 | 150 | |||||||||||||||||
YTHA76 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Livsmedelskemi II | X | KS KE U W T | 40 | 40 | 16 | 2 | 102 | ||||||||||||||||
KLGA01 | 7,5 | G1 | B | - | S | Livsvetenskapliga processer med beräkningar | KS KE U W T | 22 | 30 | 12 | 15 | 90 | |||||||||||||||||
KLTF01 | 7,5 | G2 | B | - | E1 | Mejeriteknologi | KS KE U W T | 60 | 0 | 40 | 0 | 100 | |||||||||||||||||
YTHA40 | 7,5 | G1 | YL | - | S | Vegetabiliska livsmedel | X | KS KE U W T | 24 | 20 | 16 | 3 | 137 | ||||||||||||||||
KFKN05 | 7,5 | A | B, K, MLIV, N | X | E1 | Yt- och kolloidkemi | X | KS KE U W T | 26 | 8 | 12 | 60 | 100 |
YTHA35 (YL) Livsmedelsteknik II - Processteknik: Kursen ges vartannat läsår och ges nästa gång läsåret 2020/21.
YTHA73 (YL) Livsmedlens mikrobiologiska grunder: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
KLGN01 (MLIV) Probiotika: Minst en av kurserna KBKN01, KFKN05 eller KLGN01 måste ingå i examen för antagna fr o m kull H14 och senare.
YTHA68 (YL) Livsmedlens mikrobiologiska kvalitet: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
YTHA66 (YL) Livsmedlens näringsmässiga grunder: Kursen ges vartannat läsår och ges 2019/20, 2021/22.
YTHA55 (YL) Produktionsplanering och ledarrollen: Kursen ges vartannat läsår och ges nästa gång läsåret 2020/21.
Institutionens kandidatarbeten
Listan innehåller de kandidatarbeten som ges av institutionen och vilka program respektive kandidatarbete ingår i.
Kurskod | Poäng | Program | Kursnamn | Länkar |
---|---|---|---|---|
KLGL01 | 15 | N | Kandidatarbete i läkemedelsteknologi | KS KE U |
KLTL01 | 15 | B, N | Kandidatarbete i livsmedelsteknik | KS KE U |
KLTL02 | 15 | N | Kandidatarbete i livsmedelsteknologi | KS KE U |
Institutionens examensarbeten
Listan innehåller de examensarbeten som ges av institutionen och vilka program respektive examensarbete ingår i.
Kurskod | Poäng | Program | Kursnamn | Länkar |
---|---|---|---|---|
YTHL01 | 15 | YL | Examensarbete för högskoleexamen i livsmedelsteknik | KS KE U W |
KNLM05 | 30 | B, N | Examensarbete i industriell näringslära och livsmedelskemi | KS KE U W |
KLGM15 | 30 | B, K, N | Examensarbete i läkemedelsteknologi | KS KE U W |
KLTM05 | 30 | B, K, N | Examensarbete i livsmedelsteknik | KS KE U W |
KLGM10 | 30 | B, N | Examensarbete i livsmedelsteknologi | KS KE U W |
KNLM01 | 30 | MBIO, MLIV | Masterexamensarbete i industriell näringslära och livsmedelskemi | KS KE U |
KLGM05 | 30 | MBIO | Masterexamensarbete i läkemedelsteknologi | KS KE U |
KLTM01 | 30 | MBIO, MLIV | Masterexamensarbete i livsmedelsteknik | KS KE U |
KLGM01 | 30 | MBIO, MLIV | Masterexamensarbete i livsmedelsteknologi | KS KE U |