lu.se

Kurser LTH

Lunds tekniska högskola | Lunds universitet

Kurser 2013/14 - Inst f livsmedelsteknik

 13/14 

Industriell näringslära

Kurs­kod Länk till fullständig kursinformation, programkoppling, läsperioder för kursen m.m. Poäng Nivå G1: Grundnivå
G2: Grundnivå, fördjupad
A: Avancerad nivå
Program Program som kursen ingår i aktuellt läsår. Länken går till programsidan för aktuellt läsår. LUt Kursen är lämplig att läsa för inresande utbytesstudenter. Språk Språket som kursen ges på:
E: Kursen ges på engelska
E1: Kursen ges på begäran på engelska
E2: Kursen kan komma att ges på engelska
S: Kursen ges på svenska
Kursnamn Fot­not Länkar KS: Kursplan på svenska
KE: Kursplan på engelska
U: Arkiv med kursutvärderingar
W: Kurswebbsida
T: Tentamensschema
  13/14
lp1
13/14
lp2
13/14
lp3
13/14
lp4
KNL026 7,5 G2 B, K, MBIO, MLIV X E Fysiologi KS KE U W T 2 Föreläsningar: 24 h (45-minuterspass)
Övningar: 10 h (45-minuterspass)
Laborationer: 4 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 150 h (45-minuterspass)
KLGN01 7,5 A B, MBIO, MLIV X E Probiotika KS KE U W T 2 Föreläsningar: 22 h (45-minuterspass)
Övningar: 12 h (45-minuterspass)
Laborationer: 20 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 140 h (45-minuterspass)
KNLN01 7,5 A B, MBIO, MLIV X E Human nutrition KS KE U W T 3 Föreläsningar: 40 h (45-minuterspass)
Övningar: 20 h (45-minuterspass)
Laborationer: 0 h
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 140 h (45-minuterspass)

Livsmedelsteknologi

Kurs­kod Länk till fullständig kursinformation, programkoppling, läsperioder för kursen m.m. Poäng Nivå G1: Grundnivå
G2: Grundnivå, fördjupad
A: Avancerad nivå
Program Program som kursen ingår i aktuellt läsår. Länken går till programsidan för aktuellt läsår. LUt Kursen är lämplig att läsa för inresande utbytesstudenter. Språk Språket som kursen ges på:
E: Kursen ges på engelska
E1: Kursen ges på begäran på engelska
E2: Kursen kan komma att ges på engelska
S: Kursen ges på svenska
Kursnamn Fot­not Länkar KS: Kursplan på svenska
KE: Kursplan på engelska
U: Arkiv med kursutvärderingar
W: Kurswebbsida
T: Tentamensschema
  13/14
lp1
13/14
lp2
13/14
lp3
13/14
lp4
KLG027 7,5 A B, K, N X E Läkemedelsformulering KS KE U W T 1 Föreläsningar: 28 h (45-minuterspass)
Övningar: 20 h (45-minuterspass)
Laborationer: 25 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 150 h (45-minuterspass)
KLG060 7,5 A B, MLIV X E Livsmedelskemi för produktformulering KS KE U W T 1 Föreläsningar: 28 h (45-minuterspass)
Övningar: 14 h (45-minuterspass)
Laborationer: 8 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 150 h (45-minuterspass)
KLT065 7,5 G2 B - S Mejeriprocesser KS KE U W T 1 Föreläsningar: 60 h (45-minuterspass)
Övningar: 0 h
Laborationer: 40 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 100 h (45-minuterspass)
KLGN05 15 A B, K, MLIV X E1 Projekt i livsmedel eller läkemedelsteknologi KS KE U W T 1 Föreläsningar: 16 h (45-minuterspass)
Övningar: 20 h (45-minuterspass)
Laborationer: 60 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 14 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 100 h (45-minuterspass)
2 Föreläsningar: 4 h (45-minuterspass)
Övningar: 8 h (45-minuterspass)
Laborationer: 80 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 14 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 100 h (45-minuterspass)
BLT015 7,5 G2 B, K, MLIV X E1 Enhetsoperationer för bioteknik- och livsmedelsindustrin KS KE U W T 3 Föreläsningar: 10 h (45-minuterspass)
Övningar: 14 h (45-minuterspass)
Laborationer: 40 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 7 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 90 h (45-minuterspass)
FMS210 7,5 G2 B, K, N, Pi - S Kemometri KS KE U T 3 Föreläsningar: 14 h (45-minuterspass)
Övningar: 0 h
Laborationer: 21 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 120 h (45-minuterspass)
KLG080 7,5 A B, MLIV X E Livsmedelsvetenskap: Komplexa livsmedel KS KE U W T 3 Föreläsningar: 20 h (45-minuterspass)
Övningar: 20 h (45-minuterspass)
Laborationer: 10 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 150 h (45-minuterspass)
KKKA10 8 G1 B - S Biotekniska beräkningar KS KE U W T 3 Föreläsningar: 14 h (45-minuterspass)
Övningar: 20 h (45-minuterspass)
Laborationer: 14 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 4 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 40 h (45-minuterspass)
4 Föreläsningar: 22 h (45-minuterspass)
Övningar: 20 h (45-minuterspass)
Laborationer: 14 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 6 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 70 h (45-minuterspass)
KLG085 7,5 A B, MLIV X E1 Livsmedelsvetenskap: Produktionssystem KS KE U W T 4 Föreläsningar: 20 h (45-minuterspass)
Övningar: 20 h (45-minuterspass)
Laborationer: 10 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 150 h (45-minuterspass)
KLT051 7,5 G2 B - S Mejeriteknologi KS KE U W T 4 Föreläsningar: 60 h (45-minuterspass)
Övningar: 0 h
Laborationer: 40 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 0 h
Självstudietid: 100 h (45-minuterspass)
KFKN05 7,5 A B, K, MLIV, N X E1 Yt- och kolloidkemi KS KE U W T 4 Föreläsningar: 26 h (45-minuterspass)
Övningar: 8 h (45-minuterspass)
Laborationer: 12 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 60 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 100 h (45-minuterspass)

YTH

Kurs­kod Länk till fullständig kursinformation, programkoppling, läsperioder för kursen m.m. Poäng Nivå G1: Grundnivå
G2: Grundnivå, fördjupad
A: Avancerad nivå
Program Program som kursen ingår i aktuellt läsår. Länken går till programsidan för aktuellt läsår. LUt Kursen är lämplig att läsa för inresande utbytesstudenter. Språk Språket som kursen ges på:
E: Kursen ges på engelska
E1: Kursen ges på begäran på engelska
E2: Kursen kan komma att ges på engelska
S: Kursen ges på svenska
Kursnamn Fot­not Länkar KS: Kursplan på svenska
KE: Kursplan på engelska
U: Arkiv med kursutvärderingar
W: Kurswebbsida
T: Tentamensschema
  13/14
lp1
13/14
lp2
13/14
lp3
13/14
lp4
YTHA45 7,5 G1 YL - S Animaliska livsmedel KS KE U W T 1 Föreläsningar: 34 h (45-minuterspass)
Övningar: 60 h (45-minuterspass)
Laborationer: 30 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 3 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 70 h (45-minuterspass)
YTHA10 7,5 G1 YL - S Livsmedelskedjans förutsättningar X Se fotnot nedan. KS KE U W T Periodiserad Periodiserad: Kursen ges inte aktuellt läsår, men är planerad att ges nästa läsår.
YTHA30 7,5 G1 YL - S Livsmedelsteknik I - Värmelära X Se fotnot nedan. KS KE U W T Periodiserad Periodiserad: Kursen ges inte aktuellt läsår, men är planerad att ges nästa läsår.
YTHA40 7,5 G1 YL - S Vegetabiliska livsmedel KS KE U W T 1 Föreläsningar: 30 h (45-minuterspass)
Övningar: 0 h
Laborationer: 30 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 3 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 130 h (45-minuterspass)
YTHA35 7,5 G1 YL - S Livsmedelsteknik II - Processteknik KS KE U W T 2 Föreläsningar: 40 h (45-minuterspass)
Övningar: 20 h (45-minuterspass)
Laborationer: 40 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 3 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 90 h (45-minuterspass)
YTHA70 15 G1 YL - S Livsmedlens kemiska och mikrobiologiska grunder X Se fotnot nedan. KS KE U W T Periodiserad Periodiserad: Kursen ges inte aktuellt läsår, men är planerad att ges nästa läsår.
YTHA55 7,5 G1 YL - S Produktionsplanering och ledarrollen KS KE U W T 2 Föreläsningar: 20 h (45-minuterspass)
Övningar: 50 h (45-minuterspass)
Laborationer: 0 h
Handledd projekttid: 4 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 125 h (45-minuterspass)
YTHA65 15 G1 YL - S Livsmedlens näringsmässiga och mikrobiologiska kvalitet X Se fotnot nedan. KS KE U W T Periodiserad Periodiserad: Kursen ges inte aktuellt läsår, men är planerad att ges nästa läsår.
YTHF05 7,5 G2 YL - S Näringlära II KS KE U W T 3 Föreläsningar: 40 h (45-minuterspass)
Övningar: 50 h (45-minuterspass)
Laborationer: 10 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 3 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 100 h (45-minuterspass)
YTHA50 7,5 G1 YL - S Produktutveckling - förpackat och klart KS KE U W T 3 Föreläsningar: 30 h (45-minuterspass)
Övningar: 0 h
Laborationer: 30 h (45-minuterspass)
Handledd projekttid: 3 h (45-minuterspass)
Självstudietid: 130 h (45-minuterspass)
YTHA75 7,5 G1 YL - S Livsmedelskemi X Se fotnot nedan. KS KE U W T Periodiserad Periodiserad: Kursen ges inte aktuellt läsår, men är planerad att ges nästa läsår.
YTHA60 7,5 G1 YL - S Metodik X Se fotnot nedan. KS KE U W T Periodiserad Periodiserad: Kursen ges inte aktuellt läsår, men är planerad att ges nästa läsår.

YTHA10 (YL) Livsmedelskedjans förutsättningar: Ingen antagning till programmet ht13.
YTHA30 (YL) Livsmedelsteknik I - Värmelära: Ingen antagning till programmet ht13.
YTHA70 (YL) Livsmedlens kemiska och mikrobiologiska grunder: Ingen antagning till programmet ht13.
YTHA65 (YL) Livsmedlens näringsmässiga och mikrobiologiska kvalitet: Ingen antagning till programmet ht13.
YTHA75 (YL) Livsmedelskemi: Ingen antagning till programmet ht13.
YTHA60 (YL) Metodik: Ingen antagning till programmet ht13.

Institutionens kandidatarbeten

Listan innehåller de kandidatarbeten som ges av institutionen och vilka program respektive kandidatarbete ingår i. Listan är inte nödvändigtvis komplett före läsåret 2016/17.

Kurs­kod Poäng Program Program som kursen ingår i aktuellt läsår. Länken går till programsidan för aktuellt läsår. Kursnamn Länkar KS: Kursplan på svenska
KE: Kursplan på engelska
U: Arkiv med kursutvärderingar
W: Kurswebbsida
T: Tentamensschema
KLTL01 15 B Kandidatarbete i livsmedelsteknik KS KE U

Institutionens examensarbeten

Listan innehåller de examensarbeten som ges av institutionen och vilka program respektive examensarbete ingår i.

Kurs­kod Poäng Program Program som kursen ingår i aktuellt läsår. Länken går till programsidan för aktuellt läsår. Kursnamn Länkar KS: Kursplan på svenska
KE: Kursplan på engelska
U: Arkiv med kursutvärderingar
W: Kurswebbsida
T: Tentamensschema
KNL820 30 B, N Examensarbete i industriell näringslära och livsmedelskemi KS KE U W
KNLM01 30 MBIO, MLIV Masterexamensarbete i industriell näringslära och livsmedelskemi KS KE U
KLG920 30 B, K, N Examensarbete i läkemedelsteknologi KS KE U W
KLT920 30 B, K, N Examensarbete i livsmedelsteknik KS KE U W
KLG820 30 B, N Examensarbete i livsmedelsteknologi KS KE U W
KLGM05 30 MBIO Masterexamensarbete i läkemedelsteknologi KS KE U
KLTM01 30 MBIO, MLIV Masterexamensarbete i livsmedelsteknik KS KE U
KLGM01 30 MBIO, MLIV Masterexamensarbete i livsmedelsteknologi KS KE U
YTHL01 15 YL Examensarbete för högskoleexamen i livsmedelsteknik KS KE U W