Gäller för: LTH:s uppdragsutbildningar 2023/24
Fakultet: Lunds tekniska högskola
Beslutad av: Programledning B/K
Beslutsdatum: 2022-11-09
Undervisningsspråk: Kursen ges på engelska
Kunskap och förståelse
För godkänd kurs skall studenten
Betygsskala: TH - (U,3,4,5) - (Underkänd, Tre, Fyra, Fem)
Prestationsbedömning:
Om så krävs för att en student med varaktig funktionsnedsättning ska ges ett likvärdigt examinationsalternativ jämfört med en student utan funktionsnedsättning, så kan examinator efter samråd med universitetets avdelning för pedagogiskt stöd fatta beslut om alternativ examinationsform för berörd student.
Förutsatta förkunskaper: Se programkurs.
Förtur: Kursen är avsedd för personal inom livsmedels- och mejeriindustrin.
Kursen överlappar följande kurser: KLTF01, KLT051,
Kursansvarig: Marie Paulsson, marie.paulsson@food.lth.se
Kursansvarig: Maria Glantz, maria.glantz@food.lth.se
Hemsida: http://www.food.lth.se