Kursplan för

Mejeriteknologi
Dairy Technology

TFRU31, 7,5 högskolepoäng, G2 (Grundnivå, fördjupad)

Gäller för: LTH:s uppdragsutbildningar 2022/23
Fakultet: Lunds tekniska högskola
Beslutad av: Programledning B/K
Beslutsdatum: 2022-06-09

Allmänna uppgifter

Undervisningsspråk: Kursen ges på engelska

Syfte

Mål

Kunskap och förståelse
För godkänd kurs skall studenten

Kursinnehåll

Kursens examination

Betygsskala: TH - (U,3,4,5) - (Underkänd, Tre, Fyra, Fem)
Prestationsbedömning:

Om så krävs för att en student med varaktig funktionsnedsättning ska ges ett likvärdigt examinationsalternativ jämfört med en student utan funktionsnedsättning, så kan examinator efter samråd med universitetets avdelning för pedagogiskt stöd fatta beslut om alternativ examinationsform för berörd student.

Antagningsuppgifter

Förutsatta förkunskaper: Se programkurs.
Förtur: Kursen är avsedd för personal inom livsmedels- och mejeriindustrin.
Kursen överlappar följande kurser: KLTF01, KLT051,

Kontaktinfo och övrigt

Kursansvarig: Marie Paulsson, marie.paulsson@food.lth.se
Kursansvarig: Maria Glantz, maria.glantz@food.lth.se
Hemsida: http://www.food.lth.se